TOPCON MC MOBILE LPS

METEN – ONTWERPEN – UITVOEREN

Verdrievoudig de effectiviteit van uw compacte machinisten

Wij hebben belangrijke technologie van landmeetkunde en machinebesturing gecombineerd om de efficiëntie te verhogen, terwijl de wachttijden en personeelsbehoeften voor uw kleine en middelgrote projecten worden verminderd. MC-Mobile rust u uit met alles wat u nodig hebt om lay-out en ontwerp ter plaatse uit te voeren om uw opdrachten te bouwen en de resultaten te controleren.

 De Tablet  en andere onderdelen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld door meerdere machines in eigen beheer of in een huurwagenpark. Deze onderdelen kunnen ook worden verplaatst van de controle/layout 3D Laser  naar de machine en terug.

 

Het voordeel van MC-Mobile LPS

MC-Mobile is modulair, snel te leren en eenvoudig te gebruiken. Het gebruikt één interface om het werken te verbeteren en operators uit te rusten om werk te doen waarvoor voorheen drie mensen nodig waren – landmeters, machinisten en nivelleerders. Er zijn MC-Mobile oplossingen voor vele merken en modellen minigraafmachines, compacte rupsladers en schrankladers.

MC MAX EXCAVATOR 2D

De  MC MAX excavator 2D is een moderne, betaalbare 2D-oplossing waarmee u soepel grond afgraaft en hellingen aanlegt. Met deze combinatie van onze robuuste laserontvanger LS-B10W en de compacte kantelsensoren TS-i4 (IMU-sensoren)  volgt u precies het ontwerp, zonder opnieuw referentielijnen te hoeven uitzetten. Het scherm GX-55 leidt de bak actief naar de juiste plekken. Als nieuwe projecten GNSS-plaatsbepaling en horizontale herhaalbaarheid vereisen, bent u met een eenvoudige upgrade snel aan het werk.

 • Werk met een bestande ophogingsreferentie of laser
 • Eenvoudig bij te werken tot volledige 3D-oplossing
 • Complexe ontwerpen maken, graven en controleren vanuit de cabine
 • Visuele aanduiding van helling met lichtbalk
Vking Topcon Mcmaw Excavator 3d 2
Vking Topcon Gallery 1

MC MAX EXCAVATOR 3D

Configureer uw graafmachine voor elke situatie

Geen twee graafwerkzaamheden zijn hetzelfde. Waarom zou u vastzitten aan één opstelling voor uw graafmachine? De MC-Max graafmachine met het MC-X platform houdt u in de cabine en in controle met de juiste configuratie voor elk project.

Uw graafmachine kan werken als drie mensen … of meer

Het bedienen van een graafmachine kan op zichzelf al vermoeiend zijn, maar wachten op anderen kan vertragingen en vermoeidheid met zich meebrengen. Wat als uw graafmachine deels landmeter, deels machinist en deels hellingcontroleur zou kunnen zijn?

De MC-Max Excavator kan zo worden ingesteld dat hij zijn bak gebruikt om topografische opnamen te maken, in de automatische besturingsmodus wordt gezet om ontwerpen uit te voeren als een ervaren operator en voortdurend zijn eigen hellingwerk controleert, zodat menselijke hellingcontroleurs veilig uit de sleuven blijven en aan andere taken werken.

Evolueer met de omgeving om de aarde te verplaatsen

Bij het graven van een sleuf langs een open snelweg hebt u misschien onbelemmerde satelliettoegang voor GNSS-besturing. Bij het uitgraven van een ondergrondse parkeergarage in een stadscentrum kan het nodig zijn om robotic totaal station te gebruiken voor uw positionering en machinebesturing, als hoge gebouwen en infrastructuur GPS onmogelijk maken. Met de MC-Max kunt u snel overschakelen naar een andere geleidingsmodus, afhankelijk van uw situatie.

MC MAX EXCAVATOR 3D AUTOMAAT

De  MC MAX excavator 3D automatisch graafmachine kan de besturing van de giek overnemen om de snijrand van de graafbak nauwkeurig te begeleiden naar de diepte van het grade ontwerp. De operator hoeft dan alleen maar de joystick naar achteren te halen: het systeem beheerst automatisch de diepte en vorm van de graafbeweging. Zo werkt u sneller en nauwkeuriger met slechts enkele knoppen.

 • Precies afgraven tot op de gewenste diepte
 • Complexe ontwerpen eenvoudig verwerken
 • Elimineer het over graven en verminder rework
 • Minder geestelijke en lichamelijke inspanning
 • Ervaren operators werken nauwkeurig en productiever
 • Verkorte leercurve voor beginnende operator
Vking Verhuur Topcon Feature Product Excavator2d

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Ons team van ervaren en professionele technici hebben onze machines uitgerust met de systemen van Topcon, zo staan deze volledig klaar voor gebruik.
Indien u geïnteresseerd bent om gebruik te maken van deze systemen voor uw onderneming, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vking Topcon Gallery 2
Vking Topcon Gallery 3
Vking Topcon Gallery 4

VKING IS VERDELER VAN

Vking Logo Volvo
Vking Logo Volvo Electric
Vking Logo Topcon 2x
Vking Logo Engcon
Vking Brochure Zwart Groot 2x

WIL JE MEER TE WETEN KOMEN?

DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURES

INTERESSE IN EEN ARTIKEL?

CONTACTEER ONS

  ONZE NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste meer info over nieuwe machines of acties.