NIEUWS

15 april 2022

“De meest veelzijdige afvalverwerker”

Wat als je tijdelijk meer afval te recycleren hebt dan één machine aankan? Wat als jouw exemplaat dienst weigert? Of als je maar eenmalig veel afval tot een kwalitatief eindproduct wil verwerken? Een (extra) TANA 440 DT eco huren is dan een goed idee! En dat kan nu bij Vking.
15 april 2022

“Een shredder als een Zwitsers zakmes”

Er waait een frisse noordenwind in de brede omgeving rond Aalst. Het voormalige Aalst-Verhuur, een kleine speler actief in de verhuur van graafmachines, ontpopte zich tot Vking. Een nieuwe, krachtige naam die de ambitie onderstreept om de komende jaren nog meer terrein te veroveren. Ook in de recylcagewereld. Want met de komst van de allereerste TANA 440DT eco in Europa krijgt de vloot er een serieuze versterking bij. De veelzijdigheid en flexibiliteit van deze shredder, geleverd door Smart Equipment, zijn immers niet te overtreffen.
24 februari 2022

Opendeurdag Vking 2022

Zondag 25 september opent Vking zijn deuren en krijgen jullie een unieke blik achter de schermen. Meer weten over ons verhuuraanbod? Een kijkje nemen in een van onze servicewagens? Ons tweedehandsaanbod Volvo Selekt ontdekken? Dat kan allemaal tijdens onze opendeurdag!
25 augustus 2021

MATEXPO 2021

De 39ste editie van MATEXPO 2021 gaat door van woensdag 8 tot en met zondag 12 september in Kortrijk Xpo. Dit jaar kan je Vking terugvinden bij de stand A10 van Volvo Construction Equipment.
25 augustus 2021

Werktuigendagen 2021

Het weekend van 25 en 26 september kan je Vking terugvingen op de Werktuigendagen in Oudenaarde. Ontdek er ons gamma nieuwe en tweedehands tuin- en landbouwmachines.