FROM WASTE TO VALUE

Wilt u een recycling machine huren? Dan kan u terecht bij Vking!
Wij zijn een betrouwbare partner voor de verhuur van recycling machines inclusief transport op maat.
Binnen de sloop- en recyclagebranche willen we bij Vking onze huidige en nieuwe klanten nog beter kunnen bedienen. De nieuwste innovatieve recyclingmachines die deel uitmaken van de Vking vloot zorgen immers voor een efficiënte productie wat resulteert in lagere operationele kosten.

Service Van0

STRIKT EN NAUWKEURIGE OPVOLGING VAN DE VOORRAAD

In de huidige maatschappij is het recyclen van materiaal essentieel. Grondstoffen afkomstig uit afval kunnen opnieuw gebruikt worden voor het fabriceren van nieuwe producten. Elk bedrijf produceert afval, veel bedrijven produceren afval op grote schaal. Vking helpt met het verwerken ervan. U vindt bij ons namelijk voor alles een oplossing: vlakdekzeven, trommelzeven, brekers, picking stations, shredders, vernevelaars, … Met kwalitatieve merken zoals Tana, Keestrack, Terex, Pronar, M&K, Spraystream en Red Rhino bieden we een groot aanbod machines voor het recyclen van een breed scala aan materialen. U kan op het gewenst kaliber zeven of verkleinen. In onze vloot is er steeds een machine beschikbaar die voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

“Een shredder als een Zwitsers zakmes.”

Jo De Coninck - zaakvoerder Vking

OPTIMAAL RENDEMENT EN OPTIMALE PRODUCTIVITEIT

U kan steeds rekenen op een opstart van de machine ter plaatse en bovendien krijgt u steeds een deskundige uitleg.
We gaan samen met onze klant steeds voor optimaal rendement en optimale productiviteit!
Bij Vking pakken we uit met regelmatig onderhoud, want dit is cruciaal voor een betrouwbare werking. Dankzij ervaren medewerkers zijn we in staat dit te realiseren. Service is één van de belangrijkste onderdelen van onze organisatie waar we in de toekomst blijvend willen in investeren.
Het is de motor voor al wat komen zal in de toekomst.

Up To Date0
Vking Brochure Zwart Groot 2x

WIL JE MEER TE WETEN KOMEN?

DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURES

ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste meer info over nieuwe machines of acties.